jay

ניידות-רכב מייצג

שלום לעוד אבניאל אני מוכר עי ב לאומי לעניין ניידות בשעור 40% הרכב המייצג , יונדאי I10, אינו מתאים לי, אני גבוהה 186 סמ, סובל מבעיות גב תחתון ורגליים. איך ניתן לשנות את ההחלטת לעניין גודל הרכב המתאים ? ( ב לאומי מפנה בעניין למכון הרפואי לבטיחות בדרכים )

דב סלונים

נוסף אני איש גדול 185 סמ" עם מחלת פרקינסון במצבדי קשה ובעל קיבוע בגב +פריצת דיסק בל4-ובל5

דב סלונים

בשנת 2006 אושר לי רכב 2700 סמק" לצמיתות ובשנת2110 החלפתי רכב של 2000 סמק". ניידות 60% עכשו בועדה לקביעת גודל רכב אושר לי 1600 סמק האם אני יכול לרכווש פעם נוספת רכב '1800 -2000 סמק"? אני בעל רשיון נהיגה!

עו"ד רונן אבניאל

תצטרך לבקש בקשה לקביעת גודל רכב. מחלקת ניידות תפנה אותך למכון הרפואי לבטיחות בדרכים שם תיבחן זכאותך לנפח מנוע הגבוה מ- 1300 סמ"ק.

jay

עוד אבניאל שלום תודה על ההבהרת התהליך האם יש למכון קריטריונים ידועים בנושא ? איזה מסמכים יכולים לחזק את טענותי ? וכ.. מה יכול לשכנע כדי לזכות בשינויי רכב מייצג ? תודה