ניר

ניידות

הייתי בועדת ניידות וישר עשו לי בדיקה גופנית וביקשו את הדיסקים ושלחו אותי החוצה לא נשאלתי על מצבי ומה המוגבלות שלי, כלומר כמעט כלום לא נרשם מצידי בפרוטוקול. האם זה תקין ? האם זה יזיק לי? הייתי צריך לדרוש לדבר ושזה יירשם למרות שלא שאלו? חשוב לציין שאני סובל מטרשת נפוצה וavn הוגשו מסמכים שמאשרים ומוכיחים וגם מכתב מסכם מרופא תעסוקתי. תודה מראש.

עו"ד רונן אבניאל

היית צריך לדבר לפרוטוקול ולהיערך בהתאם לפני הוועדה הרפואית. כדאי להתייעץ עם מומחה לגבי המשך ההליכים.