פאולה

ניידות

שלום עברתי אירוע מוחי לפני שלוש שנים קיבלתי 80% ניידות וכשהגשתי לביטוח לאומי הם שלחו אותי לתל השומר שם נקבע 0% ניידות . במשרד התחבורה קבעו כי יש מגבלה ברגל שמאל ולכן הייתי חיבת ללמוד נהיגה על רגל שמאל וכך גם רשם ברשיון . אני לא יודעת מה לעשות נכון שחל שיפור גדול ברגל שמאל אך יש חולשה שמונעת ממני לנהוג ברגל ימין אני חיבת לרכוש רכב פשוט אפילו ב 10000 אלף העיקר להיות שוב עצמאית ולא תלותית. האם יש אפשרות לתבוע מביטוח לאומי את עלות המנגנון לרכב בגלל משרד התחבורה ( רשיון לרגל שמאל בלב ) ? אין לי רצון להכנס לתביעה נגד ביטוח לאומי מאחר והם קשים מאוד, אודה לעזרתך

עו"ד רונן אבניאל

את עלות המנגנון לרכב תוכלי אולי לקבל דרך משרד הבריאות. אל תוותרי על זכויותיך להטבות בניידות מהמוסד לביטוח לאומי.