רונן

ניידות

שלום רונן, הייתי לפני כמה ימים בועדה רפואית לקביעת ניידות. הייתי בערך 5 דקות בחדר.,ראש פרק הירך שלי הימני הרוס -לדברי הפרופסר שבדק אותי... הבדיקה היתה עם הגינס + נעלים .-תמיד שבודקים אותי מבקשים ממני להוריד מכנסים ונעליים-לכן הדיקה היתה נראת לי חובבנית ודבר שני לא נתנו לי לדבר בכלל.רק אמרו תשובה בדואר תוך שבועים. האם יש משהו לעשות בנידון? (לא נתנו לי לדבר ובדיקה חובבנית\רשלנית)???

רונן

שלום שוב קבלתי תשובה ואכן נקבע לי 50 אחוז נכות לצמיתות. ברשותך כמה שאלות. האם כדאי לערער? איך מחשבים את אחוז מס בקניית רכב חדש בגין 50 אחוז נכות? יש לי רכב מעבודה בליסינג זה מהווה בעיה אם אכן אני מתכוון לקבל גמלת נייד+תו נכה+קניית רכב? מתכוון להשאיר את הרכב מהעבודה+לממש את הזכות שמגיעה לי כנכה.)

עו"ד רונן אבניאל

בינתיים תמתין לתשובת הוועדה ובחן את האופציות העומדות בפניך לאחר קבלת הפרוטוקול.