איריס

ניידות

בני עם CP והידרוצפלוס בן 18 בבטוח לאומי קבל קצבת נכות נכות רפואית 82% דרגת אי כושר 74 % לצמיתות מגיל 8 קבל 40% ניידות כיום הוא בן 18 עם רשיון נהיגה האם צריך להגיש שוב בקשה לניידות כבוגר עם רשיון או פשוט לפנות לפי הזכויות הקודמות בניידות תודה

עו"ד רונן אבניאל

מלאו תביעה להטבות על פי הסכם הניידות על בסיס ההחלטה של הוועדה הרפואית האחרונה. המוסד לביטוח לאומי רשאי לבקש מבנכם לעבור שוב ועדה רפואית לקביעת מוגבלות בניידות.