דוד

אסון ורסאי

שלום שמי דוד מירושלים ואני אחד מיני רבים שנפגעו "באסון ורסאי". כרגע מתנהלת תביעה אזרחית כנגד המדינה בעזרת משרד עו"ד. האירוע קרה ב2001 ומאז ועד עכשיו התביעה מתמשכת שזה כבר 11 שנה. השאלה שלי היא האם יש איך לזרז את ההליך והפסיקה כגון לעתור לבג"ץ או משהו דומה, אשמח לקבל תשובה לשאלה וכמה עצות

עו"ד ורגון גיל

דוד שלום, ליבי עם מצבך. גם לי כעורך דין קרה שתיקים התמשכו כעשר שנים ואין ספק שזה מתסכל. השאלה היא האם העיכוב נובע ממערכת המשפט או מהתנהלות הצדדים ועורכי הדין. קשה לי במצב נתונים זה ליתן המלצה ספציפית אבל לאור היכרות הציבור עם המקרה אני מציע לך לבחון להפעיל את התקשורת בעניין זה אשר עצם פנייה שלה מועילה בדרך כלל לזירוז ההליכים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות