אורנה

כניסה לבניין משרדים

אני עובדת בבניין שיש בו מס' עסקים קטנים. מדובר בבניין ישן מאוד. בקומות הראשונות יש משרדים ובקומות הגבוהות יותר גרים דיירים בדירות. בכניסה לבניין תמיד יש ריח של שתן ולפעמים ישן שם איזה הומלס. מאוד לא נעים לעבוד בבניין הזה. לכל מי שעובד בבניין הזה זה מאוד מפריע אבל אף אחד משום מה לא עושה עם זה כלום. פנינו לעירייה אבל לא קיבלנו על זה מענה. מה אפשר לעשות עם הנושא הזה?

עו"ד גיל ורגון

אורנה שלום, הבעיה שאת מציגה מעלה שאלה של ניהול הבניין. בהנחה שמדובר בבית משותף יש הוראות בחוק המקרקעין כיצד יש לנהלו ומי מוסמך ליתן הוראות בענין זה. צריך לפעול באמצעות ועד הבית ו/או להקים ועד כזה (על ידי אסיפה של בעלי יחידות הדיור ו/או המשרדים בבניין) ולתחזק יחדיו את השטחים הציבוריים בבניין. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות