אירינה

תביעה נגד ועד בית בנושא מעלית

שלום, בבינין שלנו פורסמה מודעה שבקרוב המעלית תיסגר לעבודות שיפוץ למשך שבוע משעה 8-17. במשפחה שלנו יש תינוקות - תאומים בגיל שנה, שבהם מטפלת סבתה בת 70, כשה אנחנו בעבודה. אנו גרים בקומה 6, וזאת אומרת שלמשך שבוע אני אצטרך לקחת חופשה בשביל לטפל בילדים, כי הם לא יכולים להישאר בבית כל יום, וסבתה לא מסוגלת להוציא אותם החוצה במדרגות. ועד בית סירב לדון בנושא שעות ההשבתה ובחלל לא מוכן ללכת לכרתינו בנושא. לדירים אחרים לא אחפת. האם יש לי דרכים להילחם? האם אני יכולה לגשת תביע נגד ועד בית ולדרוש פיצוי עבור 5 ימי עבודה שנאלצתי לצת לחופשה? תודה מראש אירינה

עו"ד גיא סגלוביץ

שלום, השאלה ששלחת עניינה במקרקעין ובכל שנוגע ליחסי וועד בית ודייר כמו גם מניעת שימוש במקרקעין ואולי שאלות נוספות. בכל מקרה אין מספיק מידע. את יכולה לדרוש פיצוי ממי שחוסם את היכולת שלך להשתמש בנכס שלך, אך עליך להראות את המעשה הלא סביר או הפסול שלו, את האחריות כלפיך ואת הקשר הישיר לנזק. לצורך כל אלו תצטרכי לבדוק שאלות נוספות, האם יש דרך אחרת לטפל במעלית? האם ניתן להגביל למועידם אחרים? שאלות נוספות של סבירות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות