ינון

תביעה כספית נגד ידיד אשר לא החזיר הלוואה שנתתי לו

שלום רב, לפני שנה וחצי לערך הלוויתי לשכן וידיד, סכום מכובד בסך 35,000 ש"ח. הסכמתי להלוואה לאור יחסי שכנות ארוכים מאוד ובריבית אפסית. השכן מאחר ומתעלם ממני בהחזר ההלוואה - מעוניין להגיש כנגדו תביעה. מעוניין לדעת היכן כדאי להגיש את התביעה והאם יש מקום לדרוש פיצויים/ עגמת נפש/ ריבית דריבית?

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, שאלה מן הזוג הזה חוזרת רבות. הלוואות, לא גדולות באופן יחדי, אך משמעותיות מאוד מבחינת האדם הפרטי, נוטות להסתבך מידי פעם ואז יש מקום לנקוט בפעולות. קצרה היריאה מלחזור על כל האפשרויות העומדות בפניכם. אוכל למר רק זאת, יש לפעול באופן מידי יש לפנות לקבלת ייעוץ משפטי ולשקול את כל האפשרויות אשר הינם שונות ומגוונות, בכלל זה לנקוט פעולות מהירות של תפיסת נכסים (אם יתאפשר). ייתכן שמי שאינו משלם את חובתיו לכם, צובר במקביל נושים רבים דבר שמסכן את האפשרות לגביית החוב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות