מקסים

שקר לגבי המוצר במכירה

אני הגעתי לחנות אופני גאי כדי לקנות אופניים, בחנות המוכר (גאי) אמר לי שיש לו אכשיו מבצע על דגמי 2011 25% הנחה. אני חשבתי שזה מחיר טוב לאופנים דגם 2011, ולכן החלתתי ביום רביעי 30.05.2012 לקנות אצלו אופניים GT Force 2.0 דגם 2011 במחיר 8000 ש"ח אחרי 25% הנחה, אחרי שקניתי גיליתי שהאופניים הם מדגם 2010 ולא 2011 כפי שאמר המוכר (גאי). לאחר שגיליתי זאת התקשרתי ליבואן של אופניי GT לארץ ושאלתי אותם על מחיר לאופניים חדשות דגם שקניתי, נאמר לי שמחירם 5500-6000 ש"ח. לאחר מכן, ביום שישי 1.06.2012 אלכתי לחנות ואמרתי למוכר שאני רוצה לבטל את העיסקה ולקבל כסף חזרה בגלל שהוא שיקר לי במכירה לגבי הדגם של האופניים, ומחר לי דגם אחר לא מה שרציתי.המוכר סירב להחזיר את הכסף. מה עלי לעשות במקרה כזה? איך ניתן להחיר את כספי?

עו"ד גיל ורגון

הי מקסים אני ממליץ לך להוציא לאלתר מכתב בדואר רשום בפקס על ההטעיה הנטענת בהודעתך ודרישה לקבל את הכספים חזרה- אל תעשה שימוש באופניים. אתה יכול לשקול תלונה לרשויות הצרכניות ואם זה לא יעזור - הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות