שלי

שכט.. .... ....

עו"ד ניהל לי תיק פלתד 9 שנים.לאחר שהוכן הסכם פשרה הבנתי שההסכם מפלה וסרבתי לחתום.בגלל סרובי הוא התפטר.המשכתי לנהל את התיק ללא ייצוג ובסוף חתמתי על הפשרה בלת ברירה.עכשיו הוא הגיש תביעה כספית ומבקש את מלוא האחוזים.השאלה היא האם כתב ההגנה חייב להכתב עי עו"ד שבקיא בתאונות דרכים?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, הסכסוך החדש שלך הינו בתחום יחסי עורך דין לקוח, דיני חוזים ושאלות שבתחום ההתקשרות שאתה מתאר שבינך לבין עורך הדין. אבל אליך להמנע מלהסתמך על תשובה בפורם ועליך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני למקרה שלך ללא כל דיחוי. המלצתי היא לפנות לעורך הדין ולהסדיר את הנושא אתו בהסכמה באשר לפי מה שאתה מתאר הוא עבד על התיק במשך 9 שנים.

גיא סגלוביץ',עו"ד

תוכל להתקשר למשרד, אני כרגע נמצא, תן לי פרטים נוספים ואראה אם אוכל לקשר אותך עם עו"ד מתאים. 09-7460386

שלי

אצל מי אני אמורה להתייעץ איזה עורך דין?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות