משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות כספיותועד הבית 1.לא מתחלף יותר מעשור 2.מסרב לבקשות לדחיית תשלום -מכניס תביעה מיידית 3.משליך מכתבי דיירים לפח במקום להקצות תיבה למכתבים שהדוור לא ידע לשייך
חזרה לפורום

ועד הבית 1.לא מתחלף יותר מעשור 2.מסרב לבקשות לדחיית תשלום -מכניס תביעה מיידית 3.משליך מכתבי דיירים לפח במקום להקצות תיבה למכתבים שהדוור לא ידע לשייך

דור
דורון צור

יושבת ראש ועד הבית (לכל החיים ?!) לא הוחלפה מעל עשור שנים - לא פותחת דלת ביתה לשמוע בקשות לדחיית תשלומים מאנשים שלא קיבלו משכורת בזמן, יצאו למילואים- יש להניח שיקים בתיבת הדואר שלה וזהו אחרת תביעה משפטית מיידית! , על-פי חוק מקרקעין תשכ"ט, 1969: 'בעלי הדירות יקיימו פעם בשנה אסיפה כללית, ובה יבחרו בוועד הבית'

RE:
גיא
גיא סגלוביץ',עו"ד(נכתב ע"י: דורון צור)

שלום, לא הבנתי את השאלה, אך ברור שיש לכם בעיה המצריכה טיפול יסודי למימוש זכויות אשר אתם טוענים להם מתוקף היותכם דיירים בבית משותף.

RE:RE:
דור
דורון צור(נכתב ע"י: גיא סגלוביץ',עו"ד)

תודה על תשובתך. לגבי, 'מה השאלה' ? ובכן, האם יש מקום לפנות למפקח על הבתים המשותפים (אני מבין שזאת הלשכה בתל-אביב ?- אני גר ברמת-גן) על-מנת לוודא ש'יושבת ראש ועד הבית' תוחלף (סוף סוף) לאחר יותר מעשור שנים. למרות שזה לא תמיד חד-משמעי (אני נזהר בדברי) אנחנו יודעים מה קורה (לעיתים) עם מנהלים שנמצאים בראש מערכת זמן רב...מבלי לפרט כמובן. למעשה גם היא סוג של מנהל..../ת הלא כן ? אודה לך מאד תשובתך עורך הדין סגלוביץ' ואני מאחל לך ברכת חג עצמאות שמח.