אלעזר

העתקת תחנת אוטובוס כשכל חברות התחבורה לא עידכנו את נהגיהן על השינוי, מה שאומר מאות מקרי אי עצירה בתחנה החדשה, כולל עדויות הסרטות והקלטות.

תחנה הועתקה ממקומה, כל חברות התחבורה הפועלות בתחנה עודכנו בשינוי ומשום מה לא טרחו לעדכן את נהגיהן, הסאגה נמשכה במשך שבוע כשאנשים אינם יוודעים היכן לעמוד בתחנה הישנה או החדשה. לנגד עיני פיספסו אנשים אוטובוס אחר אוטובוס. משיחות עם חברות התחבורה הוברר והוקלט שהמידע שהועבר להנהלה בדבר העתקת התחנה לא חילחל מהדרג הניהולי לנהגים בשטח, כך במשך שבוע כמעט, אני ונציגת נתיבי איילון מנסים להעיר את חברות התחבורה ללא הועיל יש עדויות של אנשים שפיספסו אוטובוסים, יש תיעוד מלא ומקיף על כל הסיפור, מה ניתן לעשות בעניין הלאה?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, יש הרבה מה לעשות בנושא, התפרסה גם פסיקה בעניין איחורי אוטובוסים לאחרונה. יחד עם זאת, זה לא הפורום המתאים לשאלות אלו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות