לירז

החזרת כספים מקופת חולים עבור טיפולים פרא רפואיים שמגיעים לי

בני בן 4 על הספקטרום האןטיסטי.לפי חוק מגיעים לי 3 טיפולים פרא רפואיים בשבוע כל טיפול בסהכ 260 שח.הקופה החזירה לי על צספר פעמים בודדים ומאז מערימים קשיים ומסרבים לשחרר את הכסף.עד היום מגיע לי על 24 טיפולים ובנוסף על שני איבחונים של נוירולוגית ופסיכולוג ילדים.2500+1200.מיותר לציין כי טיפולים אלה הם קריטים להיתקדמותו והתחלתי לגייס עזרה מהמשפחה .

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, השאלה אינה מתאימה לפורום הזה ולצערי לא אוכל להשיב כאן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות