דויד ר

הגשת תצהיר בדיון בנוגע להתנגדות לביצוע שטר, בו שני הצדדים לא מיוצגים,

בדיון בנוגע להתנגדות לביצוע שטר, בו שני הצדדים לא מיוצגים, ניתנה החלטה ע"י הרשם לקבלת ההתנגדות והתיק יידון בסדר דין מהיר, בנוסף: "המשיבה תגיש תצהיר והשלמת מסמכים מטעמה, בהתאם להוראות תקנה 214ב1 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984" הגשתי טענות מהצד שלי אך הרשם ענה כי התצהיר אינו ערוך כדין. בתקנה כתוב על תצהיר שערוך לפי טופס 17א אך בו לא ראיתי מקום לטענות ונספחים וגם מחייב חתימת עורך דין (אני לא מיוצג) מה זה אומר? איך עלי לרשום לו את טענותי?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, לא ניתן להשיב במסגרת הפורום לשאלתך, המלצתי לקבל ייעוץ משפטי וככל הנראה סיוע בעריכת התצהיר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות