נירית

ביטול עסקה מתמשכת אצל רונית רפאל

עשיתי עסקה ב17.12.19 אצל רונית רפאל ע"ס 49000 ש"ח ונתתי 36 ציקים דחויים לא קיבלתי במעמד הקניה חוזה היום 14.01.20 ביקשתי לבטל את העסקה עקב שיקולים כספיים נאמר לי שלא יכולה לבטל מאחר ועברו 14 יום (חשוב לציין לא התחלתי עדיין שום טיפול) ובגלל שזה סוף שנה הם יזדכו על המעמ של העסקה ובביטול העסקה הנ"ל אני אצטרך לשלם קנס על ביטול העסקה עדיין לא יודעת מה הסכום כי העבירה הודעה להנחש ולא יודעת מתי יחזרו אליי היא גם טוענת שיש חוזה בכתב שחתמתי עליו אבל לא קיבלתי שום מסמך ביד השאלה האם באמת יכולים לחייב אותי בקנס בגלל שזה עסקה של סוף שנה ? האם ניתן לבטל אחרי 14 יום מאחר וגם לא קיבלתי חוזה ביד

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, שאלה זו הינה מתחומים שונים ומצריכה בדיקה שלא ניתן לדון בה במסגרת הפורום הזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות