כרמלו מטקה

כנסות כספיים ועד הבית לבין אחד הדיירים

אחד הדיירים בבנין מתנהג ומרשה לעצמו לעשות ככל העולה על רוחו לדוגמא שקיות זבל מוציא לחדר המדרגות ולא מוריד מייד. כל יציאה מביתו נוהג להדליק את האור בחדר המדרגות גם בשעות היום והוא עושה זאת הרבה פעמים להכעיס מכניס את החתולים שלו דרך חדר המדרדות למרות שהוא גר בדירת גן ויכול להעביר דרך החצר בשעות מנוחת הצהרים מחנית את רכבם בחזית הבית ופותחים את הרדיו בווליום גבוה.פנינו כבר לכל הגורמים תרבות הדיור עיריה משטרה והם מצפצפים על כולם. שאלתי האם ניתן להגיש תביעה אשרבסיומה יושת כנס כספי כי זה הדבר היחיד שממנו הם חוששים תודה

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אירועים אלו שהנך מתאר קשים אך מוכרים לצערי. בהחלט קיימת אפשרות להגשת תביעה, יחד עם זאת, אני ממליץ כי זה יהיה הפתרון האחרון. הליכי תביעה שכאלו בדרך כלל מתאימים לבירור אצלך המפקח על הבתים המשותפים למרות סמכויות מקבילות שיש לטריבונלים אחרים. כל פניה לערכאות משפטיות מומלץ שתעשה לאחר ייעוץ עם עורך דין ובליווי של כזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות