יוסי

תביעות קטנות.

אני תובע אדם מסויים בתביעה קטנה כנגד כל הסכום המותר בתביעות קטנות. האם הוצאות משפט (התיעצות עם עורך דין והוצאות אחרות) הם חלק מסכום התביעה המותר?,או חלק נפקד לחלוטין מסכום התביעה. תודה.

עו"ד גיל ורגון

יוסי שלום, הוצאות משפט אינן חלק מסכום התביעה ותמיד יפסקו בנוסף לסכום שיראה בית המשפט לפסוק לטובתך. זכור כי לבית משפט זכות שלא לפסוק הוצאות כלל וכי מנגד, כיום לך הזכות להראות את ההוצאות בעין שהוצאת כדי לשכנע את בית המשפט לפסוק לך הוצאות ראליות.

יוסי

תודה רבה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות