נטלי

עכבר בצימר

שלום רב, בלילה הראשון בו שהינו בצימר גילינו עכבר (ייתכן שאף שניים) בתוך החדר. הקבלה כבר הייתה סגורה ולא ענו לי כשניסיתי חמש פעמים לצלצל למספר חירום שנתנו לי. כעבור 3 שעות שבהם בן זוגי ניסה ללכוד את העכבר התייאשנו ופרשנו לישון בתוך הרכב. למחרת בבוקר, ההנהלה התייחסה אלינו ביחס אנטיפטי כאילו הם לא חייבים לנו כלום והציעו לנו בזלזול כרטיסים ללונה גל (הלילה הזה עלה 400 ש"ח) וחדר רגיל שהוא לא הסוויטה ששלמנו עליה. בתגובה שמו מלכודת עכברים וטענו שאטמו את החור לתוך הצימר שמהם נכנס העכבר אבל בן זוגי שמע בלילה השני שלנו (לא הייתה לנו אלטרנטיבה לישון במקום אחר פרט לרכב) את העכבר מטפס על הכיור ולא העיר אותי כדי שלא אבהל. מה אתה חושב שעלינו לעשות בנידון? החברה רק מקבלת מיילים ואין עם מי לדבר טלפונית. תודה רבה

עו"ד גיל ורגון

הי נטלי. אין ספק שקיימת לכם עילה כנגד הצימר לרבות עוגמת נפש, תביעה להשבת כל הסכומים ששילמתם והפרת הסכם. ממליץ לך להגיש תובענה לבית משפט לתביעות קטנות בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות