רני

ביטול תביעה

שלום, הגשתי בבימ"ש השלום תביעה כנגד אדם שחייב לי כספים. לאחר שהחייב קיבל את כתב התביעה הגענו להסדר והוא שילם לי את הכספים שהגיעו לי. כעת אני מעוניין לבטל את התביעה. איזה בקשה עליי להגיש לבימ"ש. תודה, רני.

עו"ד גיל ורגון

רני שלום עלייך להגיש בקשה בהסכמה למחיקה ו/או דחייה של התביעה. אנא בדוק שכל הכספים נשוא ההסדר שולמו ולא רק שקיבלת שקים שטרם נפרעו. בהצלחה

רני

האם אני יכול לבקש מבימ"ש השבת אגרה?

עו"ד גיל ורגון

יש סכומי מינמום שלא מוחזרים בכל מקרה. לבית משפט שלום זה כמה מאות שקלים (600 ש"ח אם איני טועה)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות