דורון

חוב של ועד בית.

שלום רב, אני בעלים של חב' ניהול קטנה של ועדי בתים. תבעתי ועד בית של סניין מסויים על חוב שהוא היה חייב לי. בטרם חלפו 30 הימים שיש לו להגיש כתב הגנה, הוא שילם לי מחצית מהחוב אבל לא מסכים לשלם לי את שאר החוב. כלומר, הוא עדיין חייב לי כספים אבל פחות ממה שציינתי בכתב התביעה. האם עלי לתקן את כתב התביעה? איך אני עושה זאת במידה וכן. תודה על עזרתכם המבורכת, דורון.

עו"ד גיל ורגון

שלום דורון, עלייך להכניס הודעה לתיק ולהודיע כי ביום ___ שילם הנתבע _____ ע"ח החוב. משכך יש להפחית את סכום התביעה בסכום התשלום והיא מועמדת בזאת על סך _____ ש"ח. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות