מיכאל חלימי

הפסקת חשמל

בעקבות הפסקת חשמל בכל האיזור שגרתי נשרף לי המחשב הביתי אך חברת חשמל שגורם צד ג גרם לתקלה ולכן לא מגיע לי פיצוי מה לעשות.

עו"ד גיל ורגון

מיכאל שלום, אני מניח שתגובת חברת חשמל היתה שהאחראי הוא צד ג' זאת על פי בדיקה שהם ערכו. במקרה כזה, המלצתי לך היא לבקש את פרטי צד ג' ולדרוש ממנו את נזקייך - לכאורה קיימת לך עילה כנכנגד צד ג'. לידיעתך- איני מומחה בתחום החשמל אך ידוע לי ואני אף עושה שימוש במכשיר קטן בשם "אל פסק" שמונע נזק במקרים של הפסקות חשמל פתאומיות.

מיכאל חלימי

חברת חשמל טוענים שלא מצאו את צד ג' אבל בשיחת הטלפון עם נציג תלונות הציבור טען שערבי חיבל במערכת האם יש דרך להלחם על זה או שאני נלחם בטחנות רוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות