יואב

התעללות מצד עובד ישראלי

היה לנו חשד שהעובד מתעלל באבי היות ואימי אמרה שהיא שמעה את אבי צועק באמבטיה כאשר העובד לוקח אותו להתקלח.העובד סומך כנראה על כך שאבי לא זוכר כלום.בצילום אחד רואים שהעובד כורך את הגופיה סביב פיו של אבי וחונק אותו,מנקה עם מגבת את ישבנו של אבי ואחר כך את פניו. בצילום אחר העובד מפיל על ראשו של אבי שמפו ודברים נוספים.שוטף את פניו עם צינור בזרם ישיר כאשר הוא אומר לנו שהוא עושה זאת עם נטלן.לא הבנו למה יש לאבי דלקת בעיניים כל הזמן. העובד צריך לעבוד 3 שעות כל יום ובפועל עובד 1:45.אימי סיפרה זאת לעובדות סוציאליות מהחברה שאמרו שזה לא בסדר אך לא נשתנה דבר.ביקשתי דוח שעות ופחדו לתת לי ורק כעבור זמן נתנו לי והחתימה שם היא של מישהו מהחברה .בטוח לא שלי ולא של אימי או אבי. האם ניתן לתבוע הן את העובד והן את החברה גם על ההתעללות? בכוונתי להתלונן במשטרה אך אני רוצה לראות אם הוא ממשיך בהתעללות באבי שהוא מוגבל 180% ?

עו"ד גיל ורגון

יואב כאב לי מאוד לקרוא את הודעתך. אני ממליץ לך בכל לשון לנתק בין העובד הזר לאביך מיד כדי למנוע ממנו סבל נוסף. ברור שיש לך עילת תביעה כנגד העובד ברמה האזרחית וגם הפלילית ולכן הייתי מתלונן מיד במשטרה. לגבי חברת ההשמה השאלה היא האם הם ידעו על האלימות של העובד ולא התריעו בפנייך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות