ליז

פציעה

לפני שבוע הלכתי לעשות פדיקור באחת הרשתות שיש עכשיו לפדיקור ומניקור. הפדיקוריסטית פצעה לי את הרגל בצורה כזאת שאני ממש סובלת מכאבים ורופאת המשפחה אמרה שנראה שיש לי זיהום באצבע וקיבלתי אנטיביוטיקה. פניתי להנהלה של החברה והם רוצים לתת לי פיצוי פדיקור ומניקור נוסף בחינם. זה לא נראה לי פיצוי הולם לנזק שהיא עשתה לי. יש כאן מקום לקבלת פיצוי הולם יותר מצידם?

עו"ד גיל ורגון

ליז ברור כי המקרה שאת מתארת הינו בגדר עוולת רשלנות. אין אני עוסק בנזיקין ואיני יכול להמליץ לך מעבר לכך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות