מרי

תקיפה

שלום, כמה ימים לפני הותקפתי ע"י עמיתה שלי ללימודים. היא הפתיעה אותי מאחור ליד המכללה בה אנחנו לומדים, התחילה לקלל מול הציבור. נתנה אגרוף בפנים ובעטה בי. בזמן שתקפה אותי העיפה לי את המשקפי שמש ובכוונה דרכה עליהם מספר פעמים ושברה אותם. לאחר מכן ברחה מהמקום. הכל התחיל מויכוח בזמן שהיינו במכללה. בזמן הויכוח הבחורה אמרה מילות גנאי וגזענות כלפי ומשפחתי. יש לכך עדים אשר היו נוכחים בחדר. הנהלת המכללה ידעו על הויכוח, אך לא ממש התערבו. לאחר מספר דקות שעזבתי את מקום המכללה היא תקפה אותי בחוץ. גרמה לי לשטפי דם ביד ובברך וכמובן פגיעה בכבוד. הגעתי למשטרה להגשת תלונה נגדה ובקרתי אצל רופא משפחה ואורתוופד לבדיקה גופנית. לאחר תיעוד הנזקים בגופי ע"י שני הרופאים חזרתי למשטרה לצרף את הטפסים לתלונה. יש עד אחד שנמצא אשר ראה את המקרה מהצד ויש פרטיו. לצערי, אין תיעוד במצלמות באיזור. אך העד תיאר כל מה שראה נכון. ברצוני לדעת האם אני יכולה לבקש צו הרחקה מבחורה זו ולדרוש את זה מהכללה. איני יודעת מה עובר בראשה של הפסיכופטית, כי היא מסוקנת לציבור וגם גזענית. איך לפעול נכון במקרה שלי? אני מעוניינת לתבוע אותה על כל נזק פיזי ונפשי שהיא גרמה לי. תודה

ניר יסלוביץ,עו"ד

מרי שלום רב, עומדות בפניך שתי אפשרויות האחת(מיידית)פנייה לבית המשפט למניעת הטרדה מאיימת באמצעות קבלת הצו הנ"ל תוכלי לגרום להרחקה של התוקפת כמו גם מניעת יצירת כל קשר כזה ו/או אחר. השנייה הגשת תביעה בגין נזקי הגוף שנגרמו לך כמו גם כל נזק אחר(שבירת משקפיים). כמובן, שאני מייעץ לך להיעזר בעו"ד. בברכה, ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה