איתי

זכות נפגע עבירה

דוד שלי עליו השלום נפטר לאחר תקיפה מזוינת. האם למשפחה שלו יש זכות לדעת איפה התיק עומד? הם צריכים לפנות לפרקליטות או שהיא אמורה לפנות אליהם?

ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום רב, לבני המשפחה של הנפטר יש זכות לגבי מידע אודות ההליך המתנהל. בני המשפחה של הנפטר זכאים לקבל מידע על השלב בו מצוי ההליך הפלילי בקשר לעבירה ממנה נפגע בן משפחתם, למעט מידע שמסירתו אסורה או מידע שנקבע על ידי תובע כי יש במסירתו כדי לפגוע בחקירה או בפרטיותו או בשלומו של אדם. בהצלחה, ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה