צבי

מצלמות אבטחה שיעדו שוד

נשדדתי בקניון והגשתי תלונה במשטרה נאמר לי שהאירוע צולם במצלמות אבטחה של הקניון אך הם מסרבים לי לצפות או לקבל את החומר זה מקומם שהנשדד לא יכול לצפות ולקבל סרטון של הפשע שבוצע נגדו והכל בתואנה של חומרי חקירה איך ובאיזה דרך אוכל לקבל את הסרטון

item.Author מנהל הפורום עו"ד יערה רשף

אם עדיין מתנהלת חקירה - מדובר בחומרי חקירה ולא ניתן לקבלם. אם נסגר התיק - באפשרותך להגיש בקשה ולקבל את חומרי החקירה לצרכי הגשת ערר על הסגירה ו/או תביעה אזרחית. אם הוגש כתב אישום - ככלל אינך זכאי לקבל העתק מחומרי חקירה לכל הפחות בשלב שבו עדיין מתנהל ההליך. לנאשם יש זכות לקבל את חומרי החקירה בעניינו. התיק מתנהל בין המדינה לנאשם ואתה רק עד בתיק. אני מצטערת שנפלת קורבן למעשה שוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה