מאיה

הליך פלילי

כנגד עבריין שתקף אותי הוגש כתב אישום אני לא יודעת מה קורה באותו הליך. האם אני זכאית לפנות לפרקליטות לדעת מה קורה בהליך, בעוד אני כמובן משמשת כמתלוננת בתיק?

ניר יסלוביץ,עו"ד

בוודאי מאיה, לפי סעיף 8ב' לחוק זכויות נפגעי עבירה את זכאית לקבל מידע על השלב שבו מצוי ההליך הפלילי בקשר לעבירה שממנה נפגעת ואולם לא ייכלל במידע זה מידע שמסירתו אסורה לפי כל דין או שיש במסירתו, לפי שיקול דעתו של האחראי על החקירה או התביעה, כדי לפגוע בחקירה או בפרטיותו או בשלומו של אדם. בהצלחה, ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה