משפטי– זאפ
משפטיפורומיםיבוא יצוא ומכסיבוא מסחרי של מגני מסך לסמרטפוניים
חזרה לפורום

יבוא מסחרי של מגני מסך לסמרטפוניים

ALO
Alon

אני מעוניין לייבא מגני מסך מזכוכית למספר דגמים של סמרטפונים. בשלב הראשון מדובר על כ-200 דולר עבור 100 מגני מסך. איזה מיסים אצטרך לשלם עבור יבוא כזה ? איזה עלויות נוספות יש ?

RE:
עיד
עידן

שלום, המסים שעליך לשלם עבור מגני מסך מזכוכית הוא 12% מכס בתוספת 17% מע"מ (פרט המכס לפי צו תעריף המכס והפטורים הוא-700719990). מסים אלה נגזרים מערך הקניה של הטובין בתוספת ערך הובלת הטובין לישראל. עליות נוספות- עמילות מכס, אגרת מחשב ובטחון, אחסנה (במקרים מסוימים). הערה- כדי לייבא טובין באופן מסחרי עליך להיות בעל עוסק פטור ו/או עוסק מורשה ו/או חברה בע"מ.

RE:RE:
ALO
alon

איך אדע אם אני צריך לשאת בעלויות הנוספות של עמילוס מכס, אגרת מחשב ובטחון ואחסנה ? מה סדר גודל של העלויות האלה ?

RE:RE:RE:
עיד
עידן

לגבי אגרת מחשב ואגרת בטחון, מדובר בעשרות שקלים בודדים. לגבי עמילות מכס, תלוי מהי הצעת המחיר שתקבל מהעמיל מכס (בדרך כלל בין 200-500 ש"ח).

RE:RE:RE:RE:
ALO
alon

חייב לשכור את שירותיו של עמיל מכס ? בכל זאת מדובר על סכום יבוא נמוך..

RE:RE:RE:RE:RE:
עיד
עידן

ישנה באפשרותך לשחרר את הסחורה באופן עצמאי דרך לשכת המסחר. אציין כי שירות זה בתשלום.

RE:RE:RE:RE:RE:RE:
ALO
alon

בשורה תחתונה, עדיף להיעזר בעמיל מכס ? אני מבין בין השורות שמדובר על פער כספי לא גבוה בין שיחרור ע"י עמיל מכס לבין שחרור עצמאי מלשכת המסחר. רק שבעזרת עמיל מכס זה יהיה מהיר וקל יותר ?

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:
עיד
עידן

בהחלט,עמיל מכס.

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:
ALO
alon

הספק מציע לי שילוח בתנאי price EXW? מה זה אומר ? האם יש איש מקצוע שאפשר להתייעץ איתו בנוגע לתנאי שילוח- מה עדיף ? ועל מה צריך להתעקש ? או שיותר נכון האם יש איש מקצוע שאפשר לשלם לו על זה והוא מטפל בכל העניין התפעולי/לוגיסטי כולל שילוח וביטוח ? אשמח לקבל מספר טלפון

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:
עיד
עידן

במידה והינך מעוניין בקבלת מידע עבור יבוא טובין,ייעוץ בענייני מיסוי,דיני היבוא ושחרור הסחורה מפיקוח המכס,צור עימי קשר-עידן-0505932316

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:
עדי
עדי יניב

פנה לאחת מחברות הקוריאר (UPS/DHL וכו) ובקש הצעת מחיר מדויקת.