יעקב

יבוא בגדים ופרטי לבוש משומשים

אני רוצה להביא בגד משומש שכבר מסומן בתווית לועזית ,אני יודע שאני צריך להוסיף תווית בעברית שכתוב בה שהפירוט הוא בלשון לעז ,מה סדר הפעולות המשפטיות בארץ ,האם אני יכול לשחרר את הסחורה למחסן שלי ושם לבצע את הטבעת התווית ,או שזה חייב להתבצע במחסן רשוי,האם התפירה מתבצעת במחסן רשוי

עדי יניב

לא תוכל לשחרר ללא תוויות בעברית. במסופי הבונדד השונים ניתן לתפור את התוויות בתשלום. עמיל המכס שמשחרר עבורך את הסחורה, יתאם זאת עבורך.

עו"ד גיא הרשקוביץ

יעקב שלום, שאלתך תלויה במס' דברים, ובין היתר, בהגנות המשפטיות שיש לך , וכיצד אתה מעונין להגן על עצמך מבחינה משפטית במהשך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום יבוא יצוא ומכס