• 18 באוגוסט 2013

    אשתי מאוקראינה

    משרד הפנים בשדה התעופה חתם סירוב כניסה לישראל של אשתי בגלל שהיתה כבר נשואה לישראלי 1
    האם זה נורמלי או הגיוני שניתן לסרב את כניסתה כשלא היה כל רבב בהתנהגותה והיא לא שהתה בישראל מעבר לאישור שקבלה?
    מה עושים בנדון ?

    18 באוגוסט 2013
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 19 באוגוסט 2013

    אשתי מאוקראינה

    שלום רב
    אני מצר על עגמת הנפש שנגרה לאשתך עם הגעתה לישראל יחד עם זאת מאחר ויש נוהל מפורש לטיפול בבני זוג (נשואים או לא נשואים) לפיו יש צורך להזמין את בן הזוג מראש, מאחר ומדובר בכניסה למטרת השתקעות , כניסתה של אשתך סורבה.
    העובדה שהייתה בעבר בישראל רק מחזקת את החשש מהשתקעות.
    כעת, לאחר שכניסתה סורבה היא "מוגבלת" ולכן לא תוכל להכנס לישראל ב 10 השנים הקרובות אלא אם ייערך טיפול מקדמי בהסרת הגבלות, דהיינו הגשת בקשה ולאחר מכן אם הבקשה תאושר הסרת ההגבלות דרך המחלקה הראשית בירושלים.
    מדובר בהליך שיארוך חודשים מספר עד לאישורו לאחר שתוכיח את כנות הקשר בינך לבין אשתך.
    בהצלחה
    עו"ד דור פנק

    19 באוגוסט 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?