פרח

ערעור על החלטת משרד הפנים

למי מעררים ואיפה ( כתובת) על סירוב משרד הפנים להכיר בזוג כזוג החיים חיים משותפים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב מערערים לגורם אחד גבוה יותר ממי שנתן את ההחלטה, אם זו רע״נ מערערים למרכזת אשרות , אם ההחלטה של מרכזת אשרות למנהל/ת הלשכה ואם של ועדה לשכתית למטה רשות האוכלוסין. את הערעור מגישים בלשכה שנתנה את ההחלטה אם גם הערעור נדחה ניתן להגיש השגה ואם ההשגה נדחית ניתן לפנות בעתירה מנהלית. על מנת להמנע מטעויות נוספות מומלץ להוועץ בעו״ד טרם הגשת הערר בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים