רודי

אשרת ביקור ערעור

אני גרוש יש לי 2 ילדים בני שנתיים ושלוש החיים עם אמם בקנייה. אני לא נשוי עד שלא תתגייר. הגשתי בקשה לביקור בלבד במשרד הפנים שנדחתה..וזאת לאחר שהגשתי מסמכים תעודות לידה.יושר.מצב אישי.תמונות. והכל מאומת. נידחה בטענה על מסמכים המעידים על כנות קשר 300 יום לפני הוריית הילדים.וזה רק לביקור. השאלה :אני מעוניין בסופו של התהליך שישהו בארץ לתמיד.האם כדאי לבטל בשלב זה את הערעור לבקשה לביקור ? ולשנות את הבקשה להבאת ילדי למטרת קבע. האם זה עלול להכשיל את הבקשה ולא יתנו בכלל אישור כניסה לארץ.או שיש אפשרות בזמן הביקור לבקש שישאירו אותם בארץ האם זה יסבך בעתיד את הבקשה.? ומדוע דחו את הביקור וזה לאחר שהגשתי את כל המסמכים שביקשו תודה לעונה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב מהנסיבות שתיארת נראה שיש חשש להשתקעות בישראל וזו הסיבה לסירוב הבקשה יחד עם זאת, לדעתי, שיקול הדעת של הפקיד המטפל שגוי שכן המטרה היא השתקעות בישראל, או שמא הצגת את הדברים בצורה לא נכונה מאחר והם המטרה היא להביא אותם לישראל ולגור איתם פה ניתן לקבל אשרה לבת הזוג ולילדים גם ללא נישואים ולהכנס להליך המדורג. בנוגע לגיור - גיור בת הזוג לא תוכל לעבור עד שלא יהיה לה מעמד של קבע שאורך בין 5-7 שנים ואף למעלה מכך בהתאם להליך המדורג, יחד עם זאת ניתן לפנות לוועדת חריגים כשיש לבת הזוג תעודת זהות ארעית. בהצלחה עו"ד דור פנק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים