• 29 באוקטובר 2013

    חבר אירופאי

    שלום רב,
    יש לי חבר מפילנד (אנחנו בקשר כבר 18 שנה בערך) אבל רק לאחרונה החלטנו להיות יחד
    הוא הגיע מספר פעמים לביקור בארץ בשנה שעברה והחלטנו שהוא יגיע לחיות איתי בארץ
    כרגע הוא על אשרת תייר (לומד עברית באולפן פה)
    הייתי מעוניינת לדעת כיצד מתחילים את תהליך בקשת אשרת עבודה בארץ.
    איזה מסמכים צריכים להתחיל לאסוף בכדי להגיש ?
    אשמח למענה

    29 באוקטובר 2013
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 29 באוקטובר 2013

    חבר אירופאי

    רונית שלום
    ההליך המדורג להסדרת מעמד לבן זוג זר הוא הליך ארוך וסבוך ( כ 7 שנים) כאשר בכל שנה משרד הפנים בודק את כנות הקשר הזוגי.
    לצורך פתיחת ההליך יש להביא הוכחות על קשר זוגי וחיים משותפים ותעודות מקוריות מאומתות מחו"ל וככלל מצבם האישי של בני הזוג צריך להיות פנוי.
    מודע נוסף תוכלי לקבל במשרד הפנים אך פניה לייעוץ אישי טרם הפניה למשרד הפנים יכולה לסייע לכם לעבור את ההליך הבירוקרטי חלק ומהר ככל שניתן.
    בהצלחה
    עו"ד דור פנק

    29 באוקטובר 2013
    • 12 בנובמבר 2013

      חבר אירופאי

      תודה
      ודבר נוסף אם אפשר,
      האם יש דוגמא לנוסח מכתב של חברים או מכרים של בני הזוג ? איך בדיוק צריך להיות מנוסח המכתב ?
      שוב תודה על המענה וההפניות

      12 בנובמבר 2013
      • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 13 בנובמבר 2013

        חבר אירופאי

        אין נוסח למכתב , כל ממליץ יכתוב את אשר על ליבו בדגש על הקשר עם בני הזוג , לא לשכוח לצרף תצלום תעודת זהות של הממליץ.

        13 בנובמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?