אני

נישואים עם עובדת זרה

שלום. אח שלי יוצא עם עובדת זרה למעלה משנתיים ולאחרונה החליטו להתחתן ולעבור לגור ביחד (בינתיים זה בלתי אפשרי - הבחורה עובדת במשק בית אצל קשישה 6 ימים בשבוע מחוייבת לגור אצל הקשישה לפי החוזה ויום פנוי היא נמצאת אצל אחי). אחי אזרח ישראל, הבחורה עובדת זרה עם אשרת עבודה ממולדובה. הם פנו למשרד הפנים בבקשה לצאת לקפריסין לצורך נישואין והציגו את כל המסמכים הדרושים. לבחורה נאמר שאם היא תצא מהמדינה לצורך נישואים לא יתנו לה לחזור. מה עושים הלאה? איך מתקדמים עם העניין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב אחיך יכול להסדיר מעמדו עם בת הזוג בשלב ראשון ללא נישואים ולאחר מכן אחרי שתוכר כבת זוגו ותקבל אשרה יוכלו לצאת יחד מישראל ולהנשא שאלתך רחבה מאוד ולכן רצוי לקבל מידע נוסף ואנו כאן לרשותך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים