• 30 בדצמבר 2013

    שאלה

    בהמשך לשאלתי רוצה להוסיף. לפני שהכרתי את זוגתי היא חיה עם בן זוג ישראלי כ 11 חודש ופתחו תיק מ הפנים. הם נפרדו והיא עברה לגור איתי מיד לאחר מכן. ן לפני שהכירה את החבר הקודם. ביקשה ויזה מיוחדת לאחר שסימה 63 חודש. האם כל זה יקשה עלינו מול משרד הפנים האם תוכל להעריך זמן עד לאישור כניסתה לארץ? אם בכלל. שהתה בארץ שנה ללא ויזה כמו כן נעצרה בעבודה. ללא רשיון היא גורשה מישראל לפני 4 חודש. לפני חודש נישאנו בקפריסין תודה מראש

    30 בדצמבר 2013
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 31 בדצמבר 2013

    שאלה

    שלום רב
    למיטב נסיוני מהנתונים שהעלת צפויים לך חיים קשים מול משרד הפנים שכן מדובר בקשר זוגי שני עם ישראלי וכן היא גורשה מישראל כך שיש לבטל את ההגבלות (ככלל מי מי שגורש מישראל אינו רשאי להכנס לישראל 10 שנים)
    אני ממליץ להכין תיק עב קרס ובו כל ההוכחת על הקשר הזוגי לפני שהורחקה מישראל והוכחות על קשר רציץ מאז שהורחקה כגון פירוט שיחות טלפון/סקייפ וכד'
    אנו לרשותך למידע נוסף,

    31 בדצמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?