עדן

עיכוב יציאה מהארץ עקב משפט?

שלום רב, יש לי חבר שאמור לטוס איתי לחופשה של כחודש בחו"ל. לחבר יש משפט בנסיבות של תקיפת מישהו כביכול על חניה, שאלתי היא, במידה והדיון נדחה או שהוא יצטרך לשלם קנס כספי או משהו כזה בסגנון, האם יש לו הגבלה כלשהיא לצאת מהארץ? אודה לתשובותיכם!

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום הזכות לצאת ולהכנס לארץ היא זכות בסיסית של אדם לכן כדי לפגוע בה יש צורך בצו עיכוב יציאה מפורש. כל עוד לא הוצא צו עיכוב יציאה ע״י בית המשפט ניצן לצאת מישראל. עלייך לברר באם יש צו עיכוב יציאה מישראל. תוכלי לעשות חיפוש באינטרנט למצוא את מס׳ הטלפון/ פקס לבירורים, מפקססים צילום תעודת זהות ומקבלים תשובה אם יש הגבלה על יציאה מישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים