רפאל

מגורים בחו"ל

שלום רב, מזה זמן מה אני שוקל מגורים בחו"ל מסיבות שונות, על אף שלא החלטתי סופית אם זה מה שארצה לעשות, אני מייחס לנושא משקל רב וחושב על כך רבות. שאלתי היא, במידה ואחליט שברצוני לעזוב, מה הצעד הראשון שעליי לעשות, למי לפנות ומה בתור התחלה כדאי לדעת. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב, שאלתך לא ברורה לכן לא אוכל להתייחס באופן מלא. הייתי מתחיל בלברר מה ההליכים הנדרשים על מנת לקבל אשרת כניסה ואשרת עבודה במדינה אליה בכוונתך להשתקע. בהצלחה עו״ד דור פנק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים