לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נטלי

קבלת ויזה לאוסטרליה

שלום, שמי נטלי לפני 3 שנים טסתי לניו זילנד עם חברה במטרה לעבוד (ההחלטה הייתה ממש ספונטנית בלי להתארגן ולהכין את עצמנו לקראת המעבר בביקורת ההגירה) ומכיוון שלא היינו מוכנות (לא היה מצויין תאריך החזרה שלנו, לא ידענו לענות להם כששאלו אותנו לאן אנחנו הולכות וישר הפנו אותנו למחלקת הגירה לחקירה)עלו על זה שבאנו לעבוד שם והחזירו אותנו חזרה הבייתה.. לחברה שלי סימנו משהו על הדרכון ולי לא סימנו כלום.. עכשיו אני מעוניינת להוציא ויזה לאוסטרליה ואני חוששת שיסרבו לי כניסה לשם.. הייתי מעוניינת לדעת האם המקרה שלנו הוא שגורשנו מאותה מדינה? כי בטפסים להגשת ויזה לאוסטרליה יש 2 שאלות שהן " האם גורשת מארץ מסויימת.." ו האם עזבת ארץ מסויימת כדי לא להיות מגורש"..איני יודעת מה לענות על השאלות האלו (מה שגם רשום בתחתית הטופס שלשקר בטופס זה עבירה על החוק) אם אני ירשום שכן באחת מהתשובות בטח לא יתנו לי ויזה. האם מחלקות ההגירה מעבירות מידע על אנשים ממדינה למדינה? האם כשאני מגיע לביקורת ההגירה באוסטרליה יכולים לדעת את זה עליי? ( אני אציין שלפני שנה נתנו לי ויזה לתקופה ממש קצרה לארהב לטיול עם משפחה) אני ממש אשמח לעזרה. כדי לדעת אם להגיש את הבקשה לויזה ומה לציין בשאלות בטופס.. ואם תהייה לי בעייה לכנס לאוסטרליה במידה ונותנים לי ויזה. תודה!!

יובל

זה לא קשור לפורום אבל, ניו זילנד מעבירה את כל הפרטים של עבריני הגירה לאוסטרליה כך שאין לך סיכוי לקבל ויזה

נטלי

טוב . תודה על המידע (למרות שזה לא קשור לפורום) עכשיו אני יודעת שלא שווה לי לנסות להגיש בקשה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים