• 27 במאי 2014

    נישואין בחו"ל

    שלום,

    לי ולבת זוגתי נקבעה פגישה במ. הפנים לצורך הליך של קבלת אשרה ע"ס חיים משותפים. מטרת ההליך מבחינתנו הוא להשיג לה אשרת עבודה ע"מ שתוכל להישאר כאן. להבנתי שהתהליך ארוך ומכל מקום היא כנראה לא תוכל להתחיל לעבוד בחודשים הקרובים.
    חשבנו ללכת על הכיוון של נישואין אזרחיים בחו"ל. האם המהלך יזרז את קבלת אשרת העבודה?

    תודה מראש

    27 במאי 2014
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 27 במאי 2014

    נישואין בחו"ל

    שלום רב
    בשני המקרים, נישואים אזרחיים או אשרה על בסיס חיים משותפים מדובר בהליך ארוך ומדורג (בין 5-7 שנים לכל הפחות) כאשר לאחר בחינת הבקשה , המסמכים, ההוכחות, בדיקת כנות הקשר ועריכת שימוע לבני הזוג מקבלים אשרת תייר הרשאי לעבוד ואז בכל שנה מתחדשת האשרה עד לשדרוגה.
    עצם הנישואים לא יקדמו את קבלת האשרה אלא ישאירו את בת זוגך בחו"ל בעודך ממתין לה בישראל , בנסיבות שלכם מומלץ לקבל יעוץ אישי על מנת להמנע מעיכובים מיותרים נוספים מעבר לתורים הארוכים במשרד הפנים להגשת בקשות ולקיום שימועים.

    27 במאי 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?