• 9 ביוני 2014

    אשרת שהייה

    שלום לכם
    יש לי בת זוג מיזה כ- שנה וחצי (עובדת זרה מהפיליפינים)
    עד חודש01/2014 עבדה בצורה מסודרת ולאחר ביקור משותף בארצה קיבלה מכתב פיטורים.
    לפני כ- 3 חודשים הגשנו בקשה לאשרת שהייה במשרד הפנים באשקלון
    בעוד כ- חודש אנו מוזמנים לראיון לאחר שהמצנו את כל הטפסים הרלוונטים.
    האם יכולה להיות סיבה/מניעה לאי אישור הבקשה?? ואים כן האם ניתן להגיש ערעור.
    אנו כיום מנהלים חשבון במשותף גרים ביחד.
    עלי לציין כי זוגתי אינה עובדת כבר כ- שלושה חודשים מאחר ואין לה אישור,,
    דבר זה מקשה עליה להיות כל היום בבית.
    כיצד ניתן לזרז את תהליך האישור

    בתודה מראש

    י ג א ל

    9 ביוני 2014
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 9 ביוני 2014

    אשרת שהייה

    שלום רב
    משרד הפנים נוטה להערים קשיים על זוגות מעורבים במיוחד במקרים בהם הבקשה לאשרה ולהכרה בזוגיות מוגשת לאחר פיטורים של עובד זר.. בטענה כי הזרה מנסה "למצוא סיבה להשאר בישראל" בכל מקרה ניתן לערער על כל החלטה של משרד הפנים ומומלץ לקבל ייעוץ משפטי אישי אף לפני הפגישה במשרד הפנים על מנת לוודא שהכנתם את התיק כראוי והמצאתם את כל ההוכחות המעידות על כנות הקשר הזוגי.
    אנו כאן לרשותך

    9 ביוני 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?