• 29 בספטמבר 2014

    קבלת דרכון


    שלום!
    אזרח ישראלי שהיה בזמנו עולה חדש, התגורר 6 שנים בחו"ל ורוצה לחזור ארצה עם מטרה להשתקע בישראל. במצב הנוכחי אין לא דרכון. איזה תקופה הוא חייב לשהות בישראל פיזית כדי שיהיה לא סיכוי לקבל דרכון ולא לנסוע לחו"ל עם תעודת מעבר. ובנוסף יש לומר שהוא כבר לא עולה חדש ולא עולה שנית כהגדרתם בתקנות משרד הפנים.


    29 בספטמבר 2014
  • מנהל הפורום עו"ד דור פנק 6 באוקטובר 2014

    קבלת דרכון

    עליו להגיע למשרד הפנים ושם יקבל את המידע , בדרכון ישראלי או תעודת מעבר יש חיוב לצאת ולהכנס לישראל בלבד, למדינות נוספות הוא יכול להכנס עם דרכנו הזר כך שלא ברור מה המניעה לטוס עם תעודת מעבר עד לצבירת פרק הזמן המאפשר קבלת דרכון.

    6 באוקטובר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?