• מיכאל

    נשלח ע"ימיכאל 14:17, 5 באוקטובר 2014

    חברה שלי בא כתיירת אך נישארת איתי.. מה אלינו לעשות כדי שיהיה לה עריכת ויזה (כרגה 90 יום של תייר) אינה יהודיה אך שמעתי שיש נוהל לידועים בציבור שבהמשך תקבל תושבות קבע... (ללא חתונה אזרחית) מה אלינו לעשות גדי שתקבל פה בארץ זכויות ואישור עבודה?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו"ד דור פנק,מנהל הפורום

    11:59, 6 באוקטובר 2014

    שלום רב
    ראשית ברכות על כך שבת זוגך בישראל שכן בתקופה האחרונה משרד הפנים מסרב כניסות רבות של זרים בנתב"ג.
    נוכל לסייע לך להאריך שהייתה בישראל אך נזדקק לידע נוסף אודות הקשר, משכו ומהותו.
    אנא צור קשר טלפוני ונסייע לך

    תגובה
מנהל הפורום:עורך דין יהושע פקס

מנהל הפורום: עורך דין יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.