צבי

שימוע במשרד הפנים

מנסיון העבר בעיר מגוריי בצפון הארץ בעת שימוע עולה נושא השפה המשותפת .מנהל הלשכה לדעתו אין מצב לקשר הגיוני ויציב כאשר אין שפה משותפת .איך אפשר לתקוף נושא זה? על מנת לסבר את האוזן ,עסקינן בנישואין לאשה זרה שדוברת אנגלית בסיסית מאוד . אנו נעזרים רבות בgoogle translate. אין לנו בעיות תקשורת והחיים מתנהלים על מי מנוחות .אני חושש אצל מנהל לשכה זה מעיכוב הליכים

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

צור קשר לייעוץ פרטני, על כל החלטה ניתן לערער יחד , עם ייצוג נכון והדרכה מתאימה ניתן למנוע סיבוכים עתידיים מראש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים