לירית

אזרחות ישראלית תושב ארה"ב

אני אמרוה להגיע לארץ בינואר עם דרכון ישראלי שהתוקף שלו עד 24/215 האם יתנו לי להכנס והאם הטרך להוציא דרכון חדש או שאפשר להאריך את הקיים.תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

כשתהיי בארץ האריכי את תוקף הדרכון או הוציאי דרכון חדש (בהתאם לשנים שהדרכון בתוקף) אם יש לך אשרות בדרכון הישן הם נשארות בתוקף עד למועד פקיעתן ואת משתמשת בשני דרכונים.

ברק

להכנס לישראל את יכולה עם דרכון פג תוקף הבעיה שלך זה לצאת מארצות הברית אם יש לך דרכון אמריקאי אין לך בעיה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים