לין ואזר כלמינסקי

הבעת תודה מקרב לב.

דור פנק לין זוגתי לחיים ואנוכי מבקשים להודות לך ולדנה מקרב לב על ייצוגינו מול משרד הפנים והייצוג בבת הדין לעובדים זרים אשרינו שזכינו להכירך התמיכה הנפשית הייצוג המקצועי המדהים שלך נתן לנו את הכוחות להאמין בצדקתנו ומעל לכןל האדם שבך אישיות מדהימה שלא נתקלים ב יום יום, אין ספק שהמקצועיות והליווי שלך לאורך השנים וההתנהלות עזרו לנו מאוד, נסיונך לאורך השנים הוכח בגדול בשעת הצורך והעובדה שזכינו במשפט ובכך לין זוגתי ואנוכי נמשיך לחיות זה לצד זה כזוג נשוי. אין לי ספק שמי שיפנה אליך לייצוג ימצא עורך דין אכפתי אדם מדהים רגיש ואוהב האדם מאין כמותו. לין ואשר כלמינסקי - 9/2/2015

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

אשר היקר שמחתי לקרוא את המילים החמות, מעריך מאוד! שמחתי לעמוד לרשותכם ואני אתכם גם בהמשך ההליך! הוכחתם נחישות מהי וניצחתם את המערכת הבירוקרטית, מאחל לכם שנים רבות ומאושרות יחד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים