אור

חברה מולדבית

שלום- יש לי חברה ממולדביה שהכרנו דרך הפייסבוק ויש לנו מקצוע דומה- תווך נדל''ן. אני רוצה לנסוע למולדובה והזמנתי אותה אלי. הבעיה שאני חושת שבכניסה לישראל יעצרו אותה כי יחששו שהיא מנסה לחפש כאן עבודה ויחזירו אותה לארצה כלעומת שבאה. היא תבוא לשבועיים ותתארח אצלי. 1- מה עושים? 2- האם נדרשת ויזה עבורה? 3- ערבות מצידי? 4- מה יבטיח שהיא תוכל להיכנס לכאן ולצאת לאחר שבועיים ללא חשש? בברכה אור

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב אם מדובר בבת זוג, החשש יותר מסביר שכניסתה תסורב. אם מדובר בהזמנה עסקית בהנחה ותצייד אותה במכתב מתאים והיא תגיע עם יכולת כלכלית מוכחת והזמנה למלון או השמנה להתארח אצלך עם כרטיס הלוך וחזור כמובן יתכן וכניסתה תאושר. מומלץ לפנות ליעוץ פרטני על מנת למצוא את הפתרון המתאים ביותר עבורך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים