אלירן

חברה מרוסיה

הכרתי בחורה מרוסיה התאהבנו היא קנתה כרטיס הלוך ושוב מרוסיה לארץ,אבל סורבה להיכנס לארץ כעת החזירו אותה לרוסיה מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב אני רוצה לחזור ולהמליץ לכל הקוראים לפנוצ אלינו ישירות לייעוץ על מנת להמנע מאי נעימות כפי שקרתה לך. בת זוגך מסורבת ואינה רשאית להגיע לישראל ב 10 השנים הבאות ( גם נישואים לזרה אינם מאפשרים הגעה לישראל ללא טיפול מראש) על מנת להסדיר הגעתה יש לפעול באופן פרטני ולהזמינה מראש במשרד הפנחם, להציג הוכחות על קשר זוגי ותיעוד מקורי מאומת ומתורגם, פנה לייעוץ על מנת שנסביר לך מה הדרישות ומה ניתן לעשות. טיפלנו במקרים רבים דומים לשלך ובת הזוג הגיעה לישראל ונכנסה להליך המדורג שאפשר לה לשהות בישראל עם בן הזוג.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים