דפנה

יציאה מהארץ

היי, תוקף הדרכון שלי פג בעוד כחודש ואני נוסעת לגרמניה ל-5 ימים האם יתנו לי לצאת מהארץ עם דרכון שתוקפו פחות מחודש? כתוב באתר של רשות האוכלוסין וההגירה שהתוקף צריך להיות לפחות חצי שנה אבל יש לציין שיש לי דרכון גרמני ולכן אין לי בעיה להיכנס לגרמניה איתו.. הבעיה היא רק בארץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב מומלץ לחדש את הדרכון ממש לאחר חול המועד (פגרת חג הפסח במשרד הפנים) ואז הדרכון יהיה תקף ללא בעיה שכן חובה לצאת מישראל ולהכנס לישראל בדרכון ישראלי. חג שמח

צבי לרנר

השאלה אם אפשר לצאת מהארץ עם דרכון בתוקף של פחות מ6 חודשים??

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים