ענבל

החזרת עובד זר לביקור

היי אני ישראלית שגרה בלונדון ויש לי עוזרת בית שגרה איתי כבר כמעט שנה . היא רומניה שעבדה בארץ 7 שנים.היא עבדה בסיעוד עם ויזה חוקית 4 שנים ונשארה עוד 3 שנים לאחר שנגמר לה הויזה . היא נתפסה וגורשה מהארץ . השאלה שלי היא, האם יש סיכוי שהיא תוכל לבוא איתי לארץ לביקור לעזור לי עם הילדים לתקופה של לא יותר משבועיים לנופש ? היא תבוא איתי ותחזור איתי או לחתום עלייה ערבות ? אשמח לתשובה . תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב מהנתונים שהעלית הסיכוי שיאשרו כניסתה לישראל נמוך מאוד שכן היא ברשימת מסורבי הכניסה לישראל כמו כל מי שגורש מישראל. האפשרות היחידה היא להגיש בקשה לאשרה בשגרירות בלונדון וכמובן לספר את כל השתלשלות העניינים להציע ערבות כבדה ולקוות שיאושר ע״י משרד הפנים בהמלצת השגרירות ככל שתהיה.

מלחה

אם הדבר לא היה ברור, השימוע היה לעניין הזמנתה לישראל. תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים